Türkiye otomotiv sanayi ticaret rehberi
SELECT LANGUAGE
NETOTOMOTIV.COM 'DA BUGÃœN
2021 '
TÃœRKÄ°YE OTOMOTÄ°V SANAYÄ° TÄ°CARET REHBERÄ° - ARAMIZA YENÄ° KATILANLAR
ISTEKOBI.COM.TR - 2011.06.17
CONTÝTECH 2016'YA KADAR BURSA'DA ÝKÝ KAT BÜYÜYECEK
ContiTech AG CEO'su Heinz Gerhard Wente, sektörün içinde bulunduðu büyüme trendinden hareketle yeni makine yatýrýmlarý yapacaklarýný ve 2016 yýlýnda Bursa fabrikasýný iki kat büyüteceklerini söyledi.
OTOMOBİL, TİCARİ ARAÇ YETKİLİ SATICILARI ALANLARINDA MI, FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?
RAKÄ°PLERÄ°NÄ°ZDEN BÄ°R FARKINIZ OLSUN Ä°STÄ°YORSANIZ SÄ°ZÄ°N YERÄ°NÄ°Z BURASI ...
CONTÝTECH 2016'YA KADAR BURSA'DA ÝKÝ KAT BÜYÜYECEK
Bursa'daki fabrikalarýnda ürettikleri hava süspansiyon körüklerinin yüzde 90'ýndan fazlasýný ihraç ettiklerini ve 2011 yýlýnda 44 milyon euro ciro hedeflediklerini belirten ContiTech AG CEO'su Heinz Gerhard Wente, sektörün içinde bulunduðu büyüme trendinden hareketle yeni makine yatýrýmlarý yapacaklarýný ve 2016 yýlýnda Bursa fabrikasýný iki kat büyüteceklerini söyledi.
Wente, Bursa'da yeni projeleriyle ilgili açýklamalar yaptý. otomotiv lastiðinde ise Rusya ve Amerika'da 500 milyon euroluk iki yeni üretim tesisi kuracaklarýný söyledi. Wente, Türkiye'de Pazar oluþmasý durumunda burada da yatýrým yapabileceklerinin sinyalini verdi. Geçtiðimiz yýl ticari araçlar, otobüsler ve çekiciler için 900 bin hava süspansiyon körüðü üretimi gerçekleþtiren bu yýl da 1.3 milyon adetlik üretim hedefleyen Contitech, önümüzdeki dönemde Bursa fabrikasý için planladýðý yatýrýmlarla ilgili bilgilendirme toplantýsý yaptý
Toplantýda konuþan ContiTech AG CEO'su Heinz Gerhard Wente, Bursa'daki tesislerinde ürettikleri ürünlerin yüzde 90'ýndan fazlasýný ihraç ettiklerini belirterek, 2010 yýlýnda 33 milyon euro ciro elde ettiklerini söyledi. Wente, 2011 yýlýnda yüzde 33'lük büyümeyle 44 milyon euroluk ciroya ulaþmayý hedeflediklerini belirterek Bursa fabrikasýnda ek yatýrýmlar planladýklarýný da ifade etti ve "Geçtiðimiz 12 yýlda Bursa'daki fabrikasýnýn büyümesine ve geliþtirilmesine 16 Milyon eurodan fazla yatýrým yaptýk. Hava süspansiyon körüðü pazarýnýn büyüyeceðinden hareketle biz de buradaki yatýrýmlarýmýza hýz vereceðiz. Yeni bir fabrika yatýrýmýndan ziyade mevcut alanýmýzý daha efektif ve verimli kullanarak ilave makine yatýrýmlarý yapmayý ve ek istihdam saðlamayý planlýyoruz. Böylece 2016 yýlýnda Bursa fabrikasýnýn kapasitesini iki katýna çýkarmýþ olacaðýz" dedi.
Otomobil lastiðinde ise sektörün her zaman hareketli olduðunu kaydeden Wente, "Bu alanda Rusya ve Amerika'da 500 milyon euroluk iki yeni üretim tesisi yatýrýmý planlýyoruz. Müþterilerimize yakýn olma hedefindeyiz. Önümüzdeki dönemde yeni fabrika kurulacaksa Türkiye de göz önünde bulundurulacak" dedi. Öte yandan ContiTech Lastik Sanayi ve Ticaret AÞ Genel Müdürü Þirzat Karayel de, eylül ayýnýn sonunda ContiTech Air Spring Systems Genel Müdürü Thomas Johannsen'in emekliye ayrýlarak yerini Hannes Friederichsen'e býrakacaðýný sözlerine ekledi.
DÄ°ÄžER Ä°LGÄ°LÄ° HABERLER
TÜRKİYE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET REHBERİ, SMEDYA ELEKTRONİK YAYINCILIK HİZMETİ OLUP, HER HAKKI SMEDYA'YA AİTTİR. © 2000 - 2011
POWERED BY SMEDYA ELEKTRONÄ°K YAYINCILIK ( SMEDYA )