Türkiye otomotiv sanayi ticaret rehberi
SELECT LANGUAGE
NETOTOMOTIV.COM 'DA BUGÃœN
2021 '
TÃœRKÄ°YE OTOMOTÄ°V SANAYÄ° TÄ°CARET REHBERÄ° - ARAMIZA YENÄ° KATILANLAR
ISTEKOBI.COM.TR - 2011.05.31
ORTADOÐU VE AFRÝKA PAZARINA YAYILACAK
Fransýz Gimaex International ile merkezi Ýzmir'de kurulacak olan yeni þirket özellikle yurtdýþý pazara yönelik üretim yapacak.
OTOMOBİL, TİCARİ ARAÇ YETKİLİ SERVİSLERİ ALANLARINDA MI, FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?
RAKÄ°PLERÄ°NÄ°ZDEN BÄ°R FARKINIZ OLSUN Ä°STÄ°YORSANIZ SÄ°ZÄ°N YERÄ°NÄ°Z BURASI ...
ORTADOÐU VE AFRÝKA PAZARINA YAYILACAK
Katmerciler hedef büyüttü. "2010 yýlýnda ise þirketimizin yüzde 24'ünü halka açarak, hem kurumsal, hem sektörel tarihimizde yeni bir sayfa açtýk" diyen Katmerciler Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Furkan Katmerci, tüm projeksiyonlarýnýn þirketi daha iyi seviyelere çýkarmak yönünde olduðunu kaydetti.
Ýleri teknolojinin sunduðu imkânlarý üretim süreçlerine en üst düzeyde aktararak üretim gamlarýný geniþletmeyi, ürün ve hizmet kalitesini daha da artýrmayý, yurtiçi pazarýn yaný sýra ihracat yaptýklarý ülkelerdeki konumunu güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Katmerci, "Ýtfaiye ekipmaný üretiminde dünyanýn önde gelen þirketlerinden Fransýz Gimaex International ile merkezi Ýzmir'de olacak, eþit pay sahipliðinde yeni bir þirket kurulmasý yönünde görüþmelerimiz devam ediyor. Yeni þirket özellikle yurt dýþý pazara yönelik katma deðeri yüksek ekipman üretimi yapacak ve temel hedefi uluslar arasý pazarlar olacak. Bundan sonraki dönemde de yeni yatýrýmlarla birlikte ihracat hacmimizi artýrmayý planlýyoruz. Hacmimizin artýþýna ve büyümemize paralel olarak teknoloji yatýrýmlarýmýzda da artýþ yapmayý planlýyoruz.
2015 yýlýna kadar Katmerciler markasýnýn dünyada araç üstü ekipman sektöründe daha bilinir hale getirilmesi ve bu süreçte Ortadoðu ve Afrika itfaiye ve çöp ekipmaný pazarlarýnda hakim durumda olmak öncelikli hedeflerimiz arasýnda" diye konuþtu
DÄ°ÄžER Ä°LGÄ°LÄ° HABERLER
TÜRKİYE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET REHBERİ, SMEDYA ELEKTRONİK YAYINCILIK HİZMETİ OLUP, HER HAKKI SMEDYA'YA AİTTİR. © 2000 - 2011
POWERED BY SMEDYA ELEKTRONÄ°K YAYINCILIK ( SMEDYA )