Türkiye otomotiv sanayi ticaret rehberi
SELECT LANGUAGE
NETOTOMOTIV.COM 'DA BUGÃœN
2021 '
TÃœRKÄ°YE OTOMOTÄ°V SANAYÄ° TÄ°CARET REHBERÄ° - ARAMIZA YENÄ° KATILANLAR
EKOTRENT.COM - 2011.03.21
RENAULT TRUCKS 3.000 HEDEFÝ KOYDU
Renault Trucks Ankara Bölge Satýþ Müdürü Feridun Kýsa, Renault Trucks Türkiye olarak, geçen yýl bin 500 araç sattýklarýný, bu yýl ki hedeflerinin ise 3 bin araç satmak olduðunu söyledi.
LASTİK, JANT, AKÜ SATIŞ, SERVİS ALANLARINDA MI, FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?
RAKÄ°PLERÄ°NÄ°ZDEN BÄ°R FARKINIZ OLSUN Ä°STÄ°YORSANIZ SÄ°ZÄ°N YERÄ°NÄ°Z BURASI ...
RENAULT TRUCKS 3.000 HEDEFÝ KOYDU
Renault Trucks Yetkili Satýþ Bayisi Ali Rýza Onat Motorlu Araçlar Ankara Þubesi, müþterileri ile birlikte Karsan fabrikalarýndaki Renault Trucks üretim hattýný ziyaret etti.
Renault Trucks Ankara Bölge Satýþ Müdürü Kýsa, fabrikada yaptýðý açýklamada, 100'den fazla ülkede 14 bin çalýþaný ve bin 600 satýþ ve servis noktasýyla Volvo Group bünyesinde bulunan Renault Trucks'ýn, dünyanýn lider ticari araç üreticilerinden biri olduðunu söyledi.
Hafif ve aðýr ticari araçlarýn tasarýmcýsý, üreticisi ve daðýtýmcýsý olan Renault Trucks'ýn piyasada þu an bulunan (2,7 tondan 60 tona kadar) en kapsamlý araç gamýna ve hizmet yelpazesine sahip olduðunu belirten Kýsa, Renault Trucks'ýn, teslimat, daðýtým, þantiye, uzun yol, özel ve askeri uygulamalar gibi müþterilerinin çok çeþitli faaliyetlerine mükemmel bir þekilde uyan pazardaki en geniþ araç gamýný ve hizmeti bulunduðunu kaydetti
DÄ°ÄžER Ä°LGÄ°LÄ° HABERLER
TÜRKİYE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET REHBERİ, SMEDYA ELEKTRONİK YAYINCILIK HİZMETİ OLUP, HER HAKKI SMEDYA'YA AİTTİR. © 2000 - 2011
POWERED BY SMEDYA ELEKTRONÄ°K YAYINCILIK ( SMEDYA )