Türkiye otomotiv sanayi ticaret rehberi
SELECT LANGUAGE
NETOTOMOTIV.COM 'DA BUGÃœN
2021 '
TÃœRKÄ°YE OTOMOTÄ°V SANAYÄ° TÄ°CARET REHBERÄ° - ARAMIZA YENÄ° KATILANLAR
SABAH.COM.TR - 2011.05.16
TOYOTA, TÜRKLER ÝÇÝN OTOMOBÝL ÜRETECEK
Toyota, geliþmekte olan ülkelerde büyüme kararý aldý. Buna göre ürün geliþtirirken bu ülkelere daha fazla önem verilecek. Pazara uygun ürünler üretilecek
KULLANILMIŞ OTOMOBİL, TİCARİ ARAÇ ALIŞ, SATIŞ ALANLARINDA MI, FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?
RAKÄ°PLERÄ°NÄ°ZDEN BÄ°R FARKINIZ OLSUN Ä°STÄ°YORSANIZ SÄ°ZÄ°N YERÄ°NÄ°Z BURASI ...
TOYOTA, TÜRKLER ÝÇÝN OTOMOBÝL ÜRETECEK
Toyota Motor Company Baþkaný Akio Toyoda'nýn açýkladýðý 2020 Global Vizyonu, Avrupa'da Rusya ve Türkiye'yi gözde ülke yaptý. Daha önce geliþmekte olan pazarlarla geliþmiþ pazarlarý eþit gören Toyota Motor, bundan sonra geliþmekte olan pazarlarda daha atak olmayý hedefliyor. Toyota Pazarlama ve Satýþ CEO'su Ali Haydar Bozkurt, "Böylece ürün geliþtirme konularýnda bu ülkelere daha fazla önem verilecek. Türkiye'de yatýrýmýn artacaðý pazarlar arasýnda yer alýyor" dedi.
Kýsa bir süre önce Toyota Motor'da yeni bir yönetim anlayýþýnýn daha benimsendiðini söyleyen Bozkurt, þirketin bölgesel yönetimlere daha fazla yetki verme kararý aldýðýný kaydetti.
Daha önce kararlar Japonya merkez tarafýndan alýnýrken, bundan sonra bölgesel yönetimlerin alýnan kararlarda etkili olacaðýnýn altýný çizen Bozkurt, þunlarý anlattý: "Avrupa bölgesinin bir parçasý olan Türkiye'de de Avrupa pazarýna yönelik stratejilerin daha fazla hissedileceðini öngörebiliriz. Bu da Türkiye pazarýna yönelik Araþtýrma&Geliþtirme yatýrýmlarýnýn artacaðý, Türk tüketicilerin ilgi ilgi duyacaðý, pazarýn koþullarýna uygun modellerin üretileceði anlamýna geliyor. Bizim dilek ve taleplerimiz bu yeni yönetim anlayýþýyla daha öncelikle deðerlendirilecek."
Bozkurt, Toyota'nýn yýl sonu satýþ hedefleriyle ilgili þunlarý söyledi: "Yýlýn ilk 4 ayýnda 50 bin adetlik yýl sonu hedefine göre bin 100 adet önde gidiyorduk. 50 bin adetin üstünü konuþmaya baþlamak üzereydik. Ama deprem ve tsunami felaketi yaþandý. Bu aya kadar tedarikle ilgili bir sýkýntý yaþamadýk. Ama bu ay yaþýyoruz. Ayda 4 bin adede yaklaþan bir satýþ adedinden bu ay 2 bin 500 adetlere düþeceðiz. Alabileceðimiz araç sayýsýnýn ne olacaðýný bu ay sonunda görebileceðiz. Þimdilik 50 binlik hedefimizi bozmayacak þekilde yürüyoruz."
TÜRKİYE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET REHBERİ, SMEDYA ELEKTRONİK YAYINCILIK HİZMETİ OLUP, HER HAKKI SMEDYA'YA AİTTİR. © 2000 - 2011
POWERED BY SMEDYA ELEKTRONÄ°K YAYINCILIK ( SMEDYA )