Türkiye otomotiv sanayi ticaret rehberi
SELECT LANGUAGE
NETOTOMOTIV.COM 'DA BUGÃœN
2021 '
TÃœRKÄ°YE OTOMOTÄ°V SANAYÄ° TÄ°CARET REHBERÄ° - ARAMIZA YENÄ° KATILANLAR
NETOTOMOTIV.COM - 2010.02.01
TÜRKÝYE OTOMOTÝV DE DÜNYA'YA ÖRNEK OLDU
Volkswagen, küresel krizin etkilerinin derinden hissedildiði 2009 'da Türkiye 'yi örnek ülke seçti. Türkiye, Almanya, Ýsviçre, Avusturya ve Arjantin'le birlikte VW dünyasýnýn 5 örnek ülkesinden biri oldu.
OTOMOBİL, TİCARİ ARAÇ YETKİLİ SATICILARI ALANLARINDA MI, FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?
RAKÄ°PLERÄ°NÄ°ZDEN BÄ°R FARKINIZ OLSUN Ä°STÄ°YORSANIZ SÄ°ZÄ°N YERÄ°NÄ°Z BURASI ...
TÜRKÝYE OTOMOTÝV DE DÜNYA'YA ÖRNEK OLDU
Doðuþ Otomotiv bünyesindeki Volkswagen Türkiye 'nin Genel Müdürü Vedat Uygun, geçen yýl düzenlenen satýþ sonrasý servis kampanyasýyla yetkili servislere gelmeyen 30 bin yeni müþteriyi kazandýklarýný söyledi. Uygun, " Bu sayede hem krizde bayilerimizde panik havasý oluþmadý hem de Volkswagen 'in dünyadaki 5 örnek ülkesinden biri olduk. Baþarýlý bulunan uygulamamýz diðer ülkelerde de hayata geçirilecek " dedi.
Uygun, devam eden kampanya ile ilgili þunlarý söyledi: " Türkiye'de VW markalý 320 bin araç var. Bunlarýn 120 bini garanti süresi bittikten sonra yetkili servis yerine özel servise gidiyor. Biz yaptýðýmýz kampanyayla bu rakamýn 30 binini yetkili servislere çekip yeni müþteri kazandýk. Kampanyada 4 yaþ ve üstü araçlarýný yetkili servislere getirenlere araç yaþýnýn 3 katý indirim uyguluyoruz"
Çetin geçen 2009 'u istedikleri sayýda otomobil temin edememelerine raðmen, 2008 'e oranla daha iyi tamamladýklarýný söyleyen Uygun, hedeflerini þöyle anlattý: " 2008'de 21 bin 136 adetlik satýþla yüzde 6.9 olan pazar payýmýzý, 2009'da 26 bin 760 adetlik satýþla yüzde 7.2 'ye çýkardýk. Ýkmal problemimiz olmasaydý bu oran yüzde 8 'in üzerine çýkardý. Bu yýl sonunda 30 bin adeti aþarak yüzde 8.2 pazar payýna ulaþmayý hedefliyoruz. 2011 hedefi ise 40 bin adetlik satýþ yüzde 10 pazar payý "
DÄ°ÄžER Ä°LGÄ°LÄ° HABERLER
TÜRKİYE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET REHBERİ, SMEDYA ELEKTRONİK YAYINCILIK HİZMETİ OLUP, HER HAKKI SMEDYA'YA AİTTİR. © 2000 - 2011
POWERED BY SMEDYA ELEKTRONÄ°K YAYINCILIK ( SMEDYA )